KONFIRMASJON

Da du ble døpt, ble det lest at Jesus sa:
"Jeg er med dere alle dager inntil verdens ende." (Matt 28,20)

Konfirmasjon i kirken handler om at løftet du fikk i dåpen blir bekreftet: Gud vil gå med deg gjennom livet. Gjennom konfirmanttiden får du bli bedre kjent med kirken og kristendommen, og i konfirmasjonsgudstjenesten vil vi be for deg og stadfeste at du kan få leve i den troen du ble døpt til.

På denne siden vil det etterhvert legges ut mer informasjon om konfirmasjonstiden.

Tekster til lysmesse

På denne siden finner du skriftlesningene til lysmessene.

Konfirmant 2018

Fyller du 15 år i 2017? Da kan du bli konfirmant!

Da du ble døpt, ble det lest at Jesus sa: "Jeg er med dere alle dager inntil verdens ende." (Matt 28,20)

Konfirmasjon i kirken handler om at det løftet du fikk i dåpen blir bekreftet: Gud vil være med deg gjennom livet. Gjennom konfirmanttiden blir du bedre kjent med kirken og kristendommen, og i den avsluttende forbønnsgudstjenesten ber menigheten for deg og fremtiden din.

Det blir innskrivning på Bruvoll bedehus den 14. juni kl. 19.00.

Invitasjon finner du her. Etter hvert legges det ut mer informasjon på denne siden. Konfirmanttiden begynner med informasjonsmøte for konfirmanter og foresatte i Kvernes kirke den 30. august og konfirmantpresentasjoner i kirkene i september.