Vel møtt til gudstjeneste 17. mai!

På grunnlovsdagen blir det kransepålegging ved bautaen og gudstjeneste i Bremsnes kirke kl. 11.30 for inntil 50 deltakere.

På grunnlovsdagen blir det kransepålegging ved bautaen og gudstjeneste i Bremsnes kirke kl. 11.30.

Både gudstjenesten og kransepåleggingen er åpen for den som vil komme. Vi kan være inntil 50 stykker samlet, med minst én meters avstand mellom de som ikke hører til samme husstand.

17. mai ligger det også i år kranser ved alle bautaene i kommunen, men kun kransepåleggingen ved Bremsnes kirke er åpen for alle. Der vil formannskapsmedlem Ann-Kristin Sørvik legge ned krans. Etter påleggingen er det gudstjeneste i Bremsnes kirke ved sokneprest Sigurd A.W. Haugen og organistvikar Ruth Karin Smenes Kristensen.

Både kransepåleggingen og gudstjenesten overføres direkte på Kirken i Averøys youtube-side: https://www.youtube.com/channel/UCtqyIvarIDGxj3qq6NQhYAQ?

I sendingen vil du også få se glimt av kransepålegging ved Kvernes og Kornstad kirker ved henholdsvis formannskapsmedlem Ivar Aae og varaordfører Svein Kongshaug. Kvernes musikkorps medvirker.

Vel møtt - om det blir på nett eller i levende live!