Sommerkonserter i Kvernes kirke

Velkommen på konsert!

Etter to år med pandemi er det en glede å kunne annonsere at det igjen blir arrangert en serie med sommerkonserter i Kvernes kirke! Sommerkonsertene i Kvernes har vært en kjær-kommen tradisjon i mange år her på Averøya, og nå er det veldig kjekt etter 2 år med koronapause at sommerkonsertene er tilbake. Før konsertstart er det åpent i Klippen en times tid med en kaffekopp og noe å bite i.

Konsertene i år er varierte med mange ulike artister og sjangre:

Torsdag 30. juni:
4Voksne
er tilbake med et helt nytt repertoar som de gleder seg veldig til å presentere. Det populære Averøybandet er virkelig klare for å spille for sitt fantastiske publikum etter 2 års ufrivillig koronapause.

4Voksne består av Ruth Elin Mork, vokal; Bjørn Inge Gaupset, keyboards; Bjarne Stormo, bass; Simon Kongshaug, perkusjon og Geir Morten Karlsen, vokal/gitar. Dette blir veldig bra!

Torsdag 28. juli:
Mezzosopran Gail Opaas, cellist Zhala Aliyeva og pianist Margaret Rensvik holder en konsert med et bredt utvalg fra det klassiske repertoaret. Fra Vivaldi til Bernstein og andre mer ukjente perler blir dette en variert og flott konsert.

Vi gleder oss til en kvalitetskonsert fra denne miksen av folkekjære og fantastiske musikere på Nordmøre!

Torsdag 18. august:
Jasmina Zivic
(fløyte), Anna Ostachowska (fiolin, bratsj og piano), Ebba Ringmar (obo/engelsk horn) og Tor Strand (orgel/piano) kommer med en konsert for store og små med alt fra nordmørske folketoner, blues, barokk, og sommersanger!

Vi gleder oss til konsert for hele familien med disse allsidige og strålende musikerne!

Torsdag 1. september:
Åsta Katrine Nome Hovde
(fiolin), som bor i Molde, er et nytt bekjentskap for mange, og vil berike oss med sin naturlige musikalitet og varme vakre tone. Sammen med Geir Morten Karlsen (gitar/sang) og Johannes G. Gjerde (piano/orgel) holder hun sen-sommerkonsert når høsten nærmer seg med innslag av det meditative og improviserte. Vær klar for en kveld hvor pulsen senkes og det serveres behagelig, men også utfordrende musikk. Vi gleder oss!