Pinsehøytid i Averøy

Vi feirer pinse med gudstjeneste i Kvernes kirke søndag 23. mai og på Atlanterhavsveien mandag 24. mai!

Pinsen er den tredje av våre store høytider - vi feirer at disiplene fikk ta imot Den hellige ånd.

Pinsedag, 23. mai, er det felles høytidsgudstjeneste for hele Averøy i Kvernes kirke kl. 11.00. Sokneprest Sigurd A.W. Haugen forretter, og organist Johannes G. Gjerde spiller. Det blir nattverd, og takkofferet går til Kirkens Nødhjelp.

Andre pinsedag, mandag 24. mai, feirer vi felles drive-in-gudstjeneste på Atlanterhavsveien sammen med Eide menighet. Kornstad og Eide kirker er "søsterkirker" - begge feirer 150-årsjubileum i år, og nå samles vi "på midten". Sokneprest i Eide, Ragnhild Fuglseth, preker; og sokneprest i Kornstad, Sigurd A.W. Haugen, leder gudstjenesten. Eides organist Anders Robert Sandvik spiller, Kornstads klokker Marit Rangøy er tekstleser, og ellers deltar barn og voksne fra begge menighetene.

På Atlanterhavsveien sitter vi i bilene våre - gudstjenesten overføres på FM-nettet, og gudstjenesteark finner du i en egen post her på nettsidene.