Ny nedstengning - også av kirkebyggene

I tråd med nye smitteverntiltak, er det kun gravferd som lar seg gjennomføre i kirkene våre t.o.m. 19. januar.

Det betyr at gudstjenestene 10. og 17. januar må utgå. I stedet oppfordres alle til å feire gudstjeneste der de er - les søndagens tekster og be hjemme! Hver søndag legges det også ut en videoandakt eller tilsvarende på nett - se både hjemmeside, Facebook og Instagram.

I gravferder er det tillatt med inntil 50 deltakere, så lenge man klarer å opprettholde to meter avstand mellom hver husstand. Vi anbefaler også bruk av munnbind, særlig ved inn- og utgang, der det kan være vanskeligere å holde avstand.

Har du spørsmål eller trenger noen å snakke med, finner du kontaktinformasjon her. Prestene og kirkestaben er tilgjengelige, selv om samfunnet stenges ned - om enn på andre måter enn vanlig!