Nattverdgudstjenester søndag 31. januar

Meld deg på til korte nattverdgudstjenester i Kvernes kirke!

Søndag 31. januar er det Såmannssøndag, og i Averøy feires det korte nattverdgudstjenester i Kvernes kirke. I tillegg til forrettende prest medvirker organist Johannes G. Gjerde og fiolinist Åsta Katrine Nome Hovde.

Av smittevernhensyn er det lenge siden det har vært feiret nattverd i gudstjenestene våre. Førstkommende søndag åpnes Kvernes kirke for nattverdfeiring: Fra kl. 11.00 holdes det korte nattverdgudstjenester for inntil ti deltakere om gangen. Det blir påmelding til presten på forhånd, slik at vi får organisert gudstjenestene på en forsvarlig måte. Send en e-post til sigurd@kirkeniaveroy.no eller ta kontakt på telefon - kontaktinformasjon finner du på www.kirkeniaveroy.no/om-oss/kontakt-oss.

Hvis gudstjenesten kl. 11.00 blir fulltegnet, feirer vi flere gudstjenester etterpå - den som melder seg på, får tilbakemelding om aktuelt klokkeslett.

Ønsker du å motta nattverd utenom gudstjenesten, kan du ta kontakt med prestene.

Vel møtt!