Lys våken i Kvernes kirke

Bli med på Lys våken 1.-2. april! Vi tenner bål i gapahuken, spiser taco og koser oss, løser gåter med lommelykt ... og overnatter i kirken!

Alle på Averøya som fyller 12 eller 13 år i 2022 er invitert til LYS VÅKEN – vårnatt i kirken!

Vi møtes i Kvernes kirke fredag 1. april kl. 16.00. Så er vi sammen hele kvelden, har leker, oppgaver, fritid, godteri og taco før vi overnatter* i kirken. Lørdag formiddag holder vi på fram til kl. 13.00.

Søndag 3. april møtes vi igjen til Lys våken-gudstjeneste kl. 10.00 (selve gudstjenesten begynner 11.00).

Hør Lys våken-sangen her: https://www.youtube.com/watch?v=ZkwarBtsb9s

Ta med: Sovepose, liggeunderlag, varme klær og sko (til utebruk), toalettsaker, pyjamas, tøfler/ullabber, bibel (hvis du har), og ikke minst: lommelykt!

Påmelding innen 26. mars til tommy@kirkeniaveroy.no eller sms til 909 56 111. Skriv navnet på deltakeren, så får du en bekreftelse der du fyller inn kontaktinformasjon etc.

Lys våken er en del av trosopplæringen i Den norske kirke, et tilbud til alle barn og unge som er døpte medlemmer av kirken (og andre som vil være med!). Lys våken er gratis.

Tilrettelegging? Trosopplæring er for alle. Gi beskjed dersom ditt barn har behov for tilrettelegging eller et alternativt opplegg.

Lurer du på noe? Det er sokne-prest Sigurd Haugen, trosopplærer Tommy Stormo og prestevikar Bjørg Myhre som har ansvar for Lys våken. I tillegg blir det med frivillige hjelpere. Et program med oversikt over alle frivillige blir sendt til de foresatte før Lys våken-helga.

* Man kan selvsagt sove hjemme hvis man heller vil det.