Kornstad kirke 150 år!

Bli med på jubileumsfeiringen!

Kornstad kirke ble vigslet den 23. august 1871, og i selve jubileumsuka kan du være med og feire!

Tirsdag 17. august kl. 12.00 blir det hverdagsgudstjeneste etter gammel skikk med biskop Ingeborg, sokneprest Sigurd og organist Johannes. Etter gudstjenesten serveres det middag i menighetshuset.

Torsdag 19. august kl. 19.00 inviteres vi til historiekveld! Oddvei Raanes med flere forteller om Kornstads kirkes historie og interiør, og det blir sang og musikk.

Søndag 22. august kl. 11.00 er det jubileumsgudstjeneste! Biskop Ingeborg, prost Sindre, sokneprest Sigurd og kapellan Carina forretter sammen med tidligere prester og frivillige fra menigheten. Klokker Marit og organist Johannes er med, kirkekoret synger og Merethe Fjeldvær spiller kornett. Det blir nattverd, og takkoffer til menighetens misjonsprosjekt.

Etter gudstjenesten blir det middag, kaffe og kake i menighetshuset.

Jubileumsgudstjenesten går direkte som radiogudstjeneste i NRK, så møt opp i god tid! Det rigges til med høyttalere utenfor kirken, slik at det går an å delta fra menighetshuset om det skulle bli fullt.

Vanlige smittevernregler gjelder: Vi registrerer fremmøtte, passer på håndhygienen og holder minst én meters avstand.

Vel møtt til jubileumsfeiring!