Kirkene åpner igjen

Det blir gudstjeneste for inntil 50 mennesker i Kvernes kirke søndag 10. mai.

Den norske kirke har fått godkjent en plan for smittevern som gjør at vi på nytt får lov til å åpne kirkedørene for samlinger med inntil 50 mennesker til stede.

På Averøy blir det gudstjeneste i Kvernes kirke søndag 10. mai kl. 11.00. For å kunne tilrettelegge best mulig, ber vi om at alle som ønsker å komme på gudstjeneste, ringer/sender sms til kirkekontoret på 45 87 86 24, helst innen fredag kl. 15.00. Etter planen kommer gudstjenesten også til å strømmes på https://www.youtube.com/channel/UCtqyIvarIDGxj3qq6NQhYAQ?

Husk smittevern:

• Vi holder til enhver tid minst én meters avstand til andre. Det gjelder både før, under og etter gudstjenesten.
  • Man sitter på anviste plasser.
  • Alle vasker hendene/bruker håndsprit før de kommer inn i kirkerommet.
  • Man unngår å ta unødvendig på ting i kirkene, og følger de beskjeder som blir gitt.

Gudstjenesten feires med nattverd - nattverdutdelingen strømmes ikke, og nattverden deles ut etter strenge smittevernregler. Sokneprest Sigurd A.W. Haugen forretter, og Ruth Karin Smenes Kristensen spiller orgel. Takkofferet går til Frelsesarmeen, og samles inn via vipps: 137 839.

Ta kontakt med kirkekontoret om du lurer på noe!