Julens gudstjenester

Få oversikt, og meld deg på julens gudstjenester! Oppdatert 22. desember.

Det nærmer seg jul, og høytiden markeres i kirkene, slik vi pleier. Vi kan være inntil femti deltakere på hver gudstjeneste, og holder to meters avstand til dem vi ikke bor sammen med. Påmeldingen til julaften og 1. juledag er nå stengt, men det er ledige plasser på alle gudstjenestene.

Dersom noen skulle bli forhindret fra å komme på gudstjenesten som dere er påmeldt, ber vi om at dere melder dere av igjen, slik at  andre kan få plassen din. Ved bestilling får du tilsendt en epost med bekreftelse på hvem som er påmeldt. Under navnene står «klikk her for å se hele bestillingen». Klikker du på linken, får du opp en ny side med navnene, samt en rød avmeldingsboks bak hvert av de påmeldte navnene. Der kan du melde av de som ikke kan komme på gudstjenesten. Denne avmeldingen kan foretas av både påmeldingskontakten og hver enkelt deltaker.

Julaften

Meld deg på om du vil komme på gudstjeneste! Blir du hjemme, kan du få med deg juleevangeliet, julepreken og julesanger via YouTube.

Julegudstjeneste i Kornstad kirke kl. 13.30 v/Carina Møller og Steinar Saltnes. Takkoffer.

Julegudstjeneste i Øytun kl. 13.30 v/Sigurd A.W. Haugen og Johannes G. Gjerde. Takkoffer til Frelsesarmeen. Vi er i Øytun, ettersom vi blir veldig få om vi skal holde to meters avstand i Langøy kapell.

Julegudstjeneste i Kornstad kirke kl. 14.45 v/Carina Møller og Steinar Saltnes. Takkoffer.

Julegudstjeneste i Bremsnes kirke kl. 15.00 v/Sigurd A.W. Haugen og Johannes G. Gjerde. Takkoffer til Frelsesarmeen.

Julegudstjeneste i Kvernes kirke kl. 16.15 v/Carina Møller og Leif Helge Seljehaug m.fl. Takkoffer til Kirkens nødhjelp.

Julegudstjeneste i Bremsnes kirke kl. 16.15 v/Sigurd A.W. Haugen og Johannes G. Gjerde. Takkoffer til Frelsesarmeen.

Juledag

1. juledag feirer vi høytidsgudstjeneste i Kvernes kirke v/Sigurd A.W. Haugen, Carina Møller og Johannes G. Gjerde. Takkoffer til Det norske Misjonsselskap. Gudstjenesten overføres via YouTube.

2. juledag

Denne dagen feirer vi høymesse i Bremsnes kirke v/Carina Møller og Johannes G. Gjerde. Takkoffer. Meld deg på her.

Nyttårsaften

Midnattsmesse i Kvernes kirke kl. 23.15 v/Sigurd A.W. Haugen og Leif Helge Seljehaug m.fl. Påmelding kommer.

1. nyttårsdag

Høymesse i Kornstad kirke kl. 12.00 v/Sigurd A.W. Haugen og Johannes G. Gjerde. Ordførerens nyttårshilsen. Oppstart av jubileumsåret 2021 - Kornstad kirke 150 år. Påmelding kommer.

3. januar

Høymesse i Bremsnes kirke kl. 11.00 v/Sigurd A.W. Haugen og Johannes G. Gjerde. Oppstart av jubileumsåret 2021 - Bremsnes kirke 250 år. Påmelding kommer.

Vel møtt til gudstjeneste!