Jul i Averøy-kirkene

Det blir jul i kirkene våre i år også - etter gjeldende smittevernregler! Om du vil, kan du melde deg på her!

Vi følger nasjonale retningsliner, og samler ikke mer enn femti stykker om gangen. Vi holder avstand, passer på håndhygienen og bruker munnbind når vi beveger oss i kirkerommet. Det er mulig å melde seg på til gudstjeneste - vi reserverer også noen plasser for den som ikke melder seg på.

Julaften blir det julegudstjeneste i Kornstad kirke kl. 14.00 ved sokneprest Sigurd A.W. Haugen. Organist Johannes G. Gjerde spiller, og takkofferet går til Frelsesarmeen. Påmelding her.

I Bremsnes kirke blir det julegudstjeneste ved prestevikar Tommy Stormo både kl. 14.00 og kl. 15.30. Ruth Karin S. Kristensen spiller, og takkofferet går til Frelsesarmeen. Påmelding her (14.00) og her (15.30).

Julaften kl. 16.00 blir det gudstjeneste i Kvernes kirke ved Sigurd A.W. Haugen og Johannes G. Gjerde. Takkoffer til Kirkens Nødhjelp. Påmelding her.

Juledag blir det høytidsgudstjeneste med nattverd i Kvernes kirke kl. 11.00. Sigurd A.W. Haugen forretter, og Johannes G. Gjerde spiller. Takkofferet går til Det norske Misjonsselskap. Påmelding her.

2. juledag blir det høymesse ved Sigurd A.W. Haugen og Ruth Karin S. Kristensen i Bremsnes kirke kl. 11.00. Nattverd, takkoffer til Kirkens Bymisjon. Påmelding her.

Det er ikke nødvendig å melde seg på! Det er kun et tilbud til den som vil være sikker på å få plass.

Dersom smittevernreglene skulle bli strengere, blir det alternativ julefeiring også i kirkene.

Ta vare på hverandre - og vel møtt til gudstjeneste!