Gudstjeneste 6. desember

Les mer om helgas gudstjeneste! Gudstjenesten på Kårvåg bedehus er avlyst, men det er mulig å melde seg på til gudstjenesten i Bremsnes kirke hvis man vil være sikret plass.

Gudstjenesten på Kårvåg bedehus er avlyst på grunn av nye anbefalinger om avstand. Når vi synger, er vi bedt om å holde to meters avstand, slik at det ikke lar seg gjøre å feire adventsgudstjeneste på bedehuset i år, slik vi pleier.

I Bremsnes kirke blir det lysmesse kl. 19.00 med innsettelse av kapellan Carina Møller. Prost, sokneprest og konfirmanter medvirker i tillegg til organist Johannes G. Gjerde og musiker/forsanger Geir Morten Karlsen. Takkoffer til konfirmantarbeidet.

På denne gudstjenesten kan vi være inntil femti stykker. Vil du være sikret plass, melder du deg på her (følg lenken). Det er mulig å booke 25 av 50 plasser, resten tar vi i døra. Dette er også en test for å sjekke hvor godt påmeldingssystemet fungerer før vi åpner for påmelding til julens gudstjenester.

Husk smittevern: Vi holder avstand, én meter til vanlig, to meter når vi synger, husker håndhygiene og holder oss hjemme hvis vi er syke.

Vel møtt!