Friluftsgudstjeneste 24. januar

Søndag 24. januar blir det friluftsgudstjeneste på kirkebakken utenfor Bremsnes kirke!

Smittevernreglene tilsier fremdeles at vi bare kan samle ti gudstjenestedeltakere innendørs, men utendørs kan vi være flere!

Søndag 24. januar åpner vi portene ved Bremsnes kirke, og feirer gudstjeneste ute kl. 11.00. Sokneprest Sigurd A.W. Haugen forretter, og organist Johannes G. Gjerde spiller. Takkofferet går til KABB - Kristent arbeid blant blinde.

Ta med det du vil sitte på - sitteunderlag, fluktstol etc. - og kle deg etter været! Vi har noen benker og krakker, men ta gjerne med hvis du har.

Vi overholder smittevernreglene! Er du syk, skal du være hjemme, vi holder god avstand til hverandre, og kan være inntil 200 deltakere samlet.

Vel møtt!