Drive-in-gudstjeneste på Atlanterhavsveien

Bli med på drive-in-gudstjeneste på Atlanterhavsveien søndag 19. april!

Bli med på DRIVE-IN-GUDSTJENESTE på Atlanterhavsveien!

Søndag 19. april blir det "drive-in-gudstjeneste" på Atlanterhavsveien kl. 11.00. Ved kafeen på Eldhusøya setter vi opp et alter, og så sitter vi i bilene våre og følger gudstjenesten med vinduene lukket. KSU 24/7 overfører lyden på FM-nettet, slik at vi får bibellesning, salmesang og bønner inn i bilene.

Møt opp i god tid! Blir det fullt på Eldhusøya, sender parkeringsvaktene deg videre til en av de andre parkeringsplassene langs Atlanterhavsveien. Så feirer vi gudstjeneste sammen langs hele veistrekningen, hver for oss i bilene våre. Gudstjenesten er et samarbeid mellom menighetene på Averøya og i Hustadvika kommune.

Følg med på facebook.com/kirkeniaveroy og her på www.kirkeniaveroy.no, så kommer det teknisk informasjon og gudstjenesteprogram der etter hvert.

Vel møtt!