Bremsnes kirke 250 år

Bli med på feiringen i uke 39!

Onsdag 29. september blir det kulturkveld i kirken kl. 19.00. Her vil redaksjonen for jubileumsboken fortelle om Bremsnes kirke i historiens lys. Musikken står Alf, Roald og Oddvar for - det blir perler fra bedehuset og Ønskekonserten. Kollekt.

Lørdag 2. oktober blir det jubileumskonsert kl. 16.00! Mange lokale musikkrefter ønsker velkommen til en innholdsrik og vakker konsert. Kollekt.

Søndag 3. oktober feirer vi jubileumsgudstjeneste kl. 11.00. Biskop Ingeborg Midttømme forretter sammen med prost og sokneprest. Averøy barnekor synger, det samme gjør kirkekoret, og organist Johannes Gjerde spiller sammen med Ebba Ringmar på obo. Det blir nattverd og takkoffer.

Etter gudstjenesten blir det jubileumslunsj i Bådalstun. Påmelding i kirkedøren før gudstjenesten, så vær gjerne ute i god tid!

Smittevernreglene er lagt til side, så det som gjelder er å huske på håndhygienen og være hjemme om du er syk. Vi tar hensyn til hverandre - om noen ønsker å holde litt avstand, retter vi oss alle etter det.

Vel møtt til jubileumsfeiring!