Bli med - vær tårnagent!

Alle 3. og 4. klassinger er invitert til å løse mysterier i Kornstad kirke 11. og 12. juni!

Tårnagenter løser hemmelige oppdrag, og går på oppdagelsesferd i kirken, troen og Bibelen.

Vi møtes i Kornstad kirke lørdag 11. juni kl. 10.30-14.30 for å løse mysterier, og søndag 12. juni kl. 09.30, så er vi klare til tårnagentgudstjeneste kl. 11.00. Vi skal blant annet løse rebuser og oppgaver, utforske kirketårnet, spise sammen og bli bedre kjent med hverandre og med kirken.

Ta gjerne med uteklær, lommelykt, forstørrelsesglass og annet nødvendig agentutstyr!

Meld agenten på innen tirsdag 7. juni til tommy@kirkeniaveroy.no eller sms til 909 56 111. Da får du en melding tilbake der du kan svare på spørsmål om kontaktinformasjon, allergier etc.